آموزش حذف دائمی اکانت سروش / آموزش تصویری در اندروید و iOS

اگر از کاربران پیام‌رسان سروش هستید که به هر دلیلی قصد خروج از این اپلیکیشن و حذف اکانت خود را دارید این مطلب را بخوانید. در این مطلب قصد داریم نحوه پاک کردن اکانت سروش را به شکل تصویری در اندروید و iOS آموزش دهیم.

7

با فیلتر شدن تلگرام برخی از کاربران این پیام‌رسان نمونه‌های داخلی مانند پیام‌رسان سروش کوچ کردند. اما اگر از این پیام‌رسان به هر دلیلی رضایت ندارید برای حذف اکانت سروش و یا پاک کردن اکانت سروش می‌توانید به نحوه زیر عمل کنید.

پیام‌رسان سروش هم درست مانند تلگرام دارای فضای ابری است که تمامی اطلاعات شما از جمله گفتگوها، کانال‌ها، مخاطبین و البته فایل‌های ارسالی و ذخیره شده در فضای ابری در اکانت شما در سرورهای سروش ذخیره خواهد شد. به این ترتیب حتی اگر اپلیکیشن را از روی گوشی خود پاک کنید اطلاعات و اکانت شما دست نخورده و قابل بازیابی است. حال اگر بخواهید تمامی اطلاعات شما از سرورهای سروش حذف شود باید اکانت خود را حذف کنید.

توجه: با حذف اکانت سروش تمامی اطلاعات شما از جمله پیام‌ها، فایل‌ها، گروه‌ها و کانال‌ها حذف شده و قابل بازیابی نخواهد بود.

آموزش حذف اکانت سروش در اندروید

برای پاک کردن اکانت سروش در اندروید ابتدا پیام‌رسان سروش را باز کنید و از منوی کشویی سمت چپ وارد تنظیمات (Settings) شوید.

آموزش حذف اکانت سروش در اندروید

حالا گزینه حریم خصوصی را انتخاب کرده و سپس در صفحه باز شده دکمه سه نقطه بالای صفحه را فشار دهید.

حذف اکانت سروش

با انتخاب گزینه “پاک کردن حساب کاربری” دکمه آبی رنگی ظاهر می‌شود که با عنوان “غیرفعال‌سازی حساب کاربری” مشخص شده است. با فشار دادن این دکمه و سپس تأیید می‌توانید اکانت خود را از سروش پاک کنید. گفتنی است با این‌که این گزینه با نام غیرفعال‌سازی و نه حذف دائمی مطرح شده اما اکانت شما حذف خواهد شد و تمامی فایل‌های فضای ابری، کانال‌ها و گفتگوها نیز پاک می‌شوند.

آموزش حذف اکانت سروش در آیفون و iOS

حذف اکانت سروش در آیفون

برای پاک کردن اکانت سروش در آیفون به روشی مشابه ابتدا منوی تنظیمات را باز کنید؛ سپس گزینه ویرایش بالای صفحه را لمس کنید. حالا وقتی به انتهای صفحه تنظیمات مراجعه کنید گزینه “حذف حساب کاربری” اضافه شده است. طبیعتا با انتخاب این گزینه اکانت شما حذف خواهد شد و تمامی فایل‌های فضای ابری، کانال‌ها و گفتگوها نیز پاک می‌شوند.

حالا اگر قصد دارید سایر اکانت‌های شبکه‌های اجتماعی و سرویس‌های اینترنتی دیگر خود را حذف کرده و به کلی از اینترنت محو شوید مطالب زیر را در فارنت بخوانید:

7 نظر برای این مطلب
  1. حسین می‌گوید

    سلام.تو آیفون هرچی گشتم گزینه حذف حساب کاربری نداره.فقط گزینه خروج هست! آپدیتم کردم اما نشد!
    مرسی از سایت خوبتون

  2. نرگس می‌گوید

    سلام ببخشید من سروش رو دو بار نصب و حذف کردم الان که نصب میکنم شماره موبایل که مینویسم میگه اشتباست؟

  3. لادن می‌گوید

    سلام ببخشید اگه عضو کانالی در سروش بشیم مخاطبین میدونن و یا میشه مخاطبین کانال رو دید؟ در گروه چی؟

    1. محسن صحافی می‌گوید

      در کانال خیر اما در گروه میشه

  4. کیارش می‌گوید

    من هرکار میکنم دلیت اکانت نمیشه!

    1. محسن صحافی می‌گوید

      مشکلتون رو دقیق تر توضیح بدید با گفتن نمیشه، نمیشه متوجه مشکل شما شد

    2. مرتضی می‌گوید

      منم همین مشکلو دارم
      فقط دایره میچرخه هیچ خبری نمیشه

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.