شبکه تلفن همراه شاتل با عرضه سیم‌کارت شاتل موبایل راه‌اندازی شد

شرکت شاتل موبایل صبح امروز در مراسمی که در تالار فرهنگ کتابخانه ملی ایران برگزار گردید سیم‌کارت‌های خود را با ارایه خدمات مکالمه، پیامک، اینترنت همراه مبتنی بر 3G و 4G و مکمل و با پیش‌شماره 0998 و کد یک به بازار تلفن همراه کشور معرفی کرد.

0

در ابتدای نشست خبری اعلام راه‌اندازی تجاری آزمایشی شبکه تلفن همراه شاتل موبایل، محمدحسن شانه‌ساززاده، رئیس هیات مدیره و موسس گروه شرکت‌های شاتل‌‌ آغاز به کار این شبکه را سرآغاز تحقق نخستین تجربه حقیقی همگرایی خدمات ثابت و سیار در ایران عنوان کرد.

وی با اشاره به تاریخچه تاسیس شرکت توسعه ارتباطات همراه شاتل با نام تجاری شاتل موبایل به عنوان «شبکه همراه گروه شرکت‌های شاتل»، در سال 1394هدف از تاسیس این شرکت را تمرکز روی نسل‌های جدید خدمات ارتباطی بی‌سیم مبتنی بر شبکه‌های تلفن همراه،TD-LTE  وWi-Fi عمومی دانست.

رئیس هیات مدیره شاتل‌‌ با معرفی بیشتر شاتل موبایل گفت: محصولات و خدمات مقرون به صرفه، خدمات پس از فروش تلفنی 24 ساعته، پوشش شبکه در نزدیک به 600 شهر، خدمات رومینگ بین‌الملل مقرون به صرفه، پوشش سراسری شبکه نمایندگی در بالغ بر 900 نقطه، پیش‌شماره منحصربه فرد 09981 و روش‌ها و کانال‌های متنوع خرید محصولات، خدمات شارژ و راهکارهای سازمانی از جمله توانمندی‌های شبکه شاتل موبایل را تشکیل می دهد.

شانه‌ساززاده با اشاره به اینکه شاتل ظرفیت‌های حقوقی، فنی و تجاری مهمی برای تحقق “همگرایی خدمات ثابت و سیار” به منظور تبدیل شدن به یک بازیگر چهاروجهی را دارا است، گفت: با اضافه شدن خدمات تلفن همراه به سبد خدمات دسترسی باند پهن، تلفن ثابت و محتوای چند رسانه ای، شاتل، به یک بازیگر چهار وجهی در حوزه خدمات مخابراتی تبدیل شده است.

او تاکید کرد: ما می‌خواهیم خدمات ارتباطی ثابت و سیار بر پایه اینترنت را به بازار هدف‌مان ارایه و آنها را یکپارچه‌سازی کنیم و از طریق آمیختن آنها با تجربه‌هایی از دنیای واقعی برای مشتریان‌مان ارزش خلق کنیم و تجربه متمایزی از خدمات ارتباطی و نه صرفا خدمات و محصولات مخابراتی و ارتباطی عرضه کنیم.

در ادامه این مراسم آرش کریم‌بیگی، مدیرعامل شاتل موبایل با اعلام خبر راه‌اندازی تجاری آزمایشی شبکه تلفن همراه شاتل گفت: شبکه تلفن همراه شاتل موبایل مبتنی بر نسل‌های 3، 3.75، 4 و 4.5 تلفن همراه است و اینترنت نسل دوم (2G) در این شبکه ارایه نمی شود.

وی افزود: براساس نیازسنجی انجام گرفته از بازار هدف، تصمیم گرفتیم تا اینترنت پرسرعت تلفن همراه را بدون محدودیت در سرعت و فناوری روی شبکه موبایل نسل‌های 3، 3.75، 4 و4.5 ارایه کنیم و به زودی امکان استفاده از خدمات شبکه TD-LTE روی فرکانس کاربردی 2600 مگاهرتز برای کاربران شاتل فراهم می شود.

کریم‌بیگی با اشاره به وضعیت بازار تلفن همراه کشور تا پایان خرداد ماه 96 گفت: مجموع خطوط موبایل واگذار شده در کشور 156 میلیون و 11 هزار و 283 شماره و مجموع مشترکین فعال شبکه های تلفن همراه کشور به 83 میلیون و 224 هزار و 134 شماره رسیده است و براین اساس، ضریب نفوذ تلفن همراه کشور به 104.13 درصد رسیده است.

او با اشاره به اشباع بازار تلفن همراه در کشور، راهکارهای ایجاد رقابت و هیجان در بازارهای اشباع شده را پیاده سازی خدمات ترابردپذیری شماره، ورود MVNOها و کاهش قواعد رگولاتوری عنوان کرد.

مدیرعامل شاتل موبایل با مرور تفاوت‌های عمده بازیگران صنعت تلفن همراه گفت: کامل ترین نوع اپراتورهای مجازی با عنوان Full MVNO شناخته می‌شود که علاوه بر زیرساخت های مورد اشاره، لازم است پلتفرم اپلیکیشن و هسته شبکه را نیز تامین کنند که در مقایسه باMNOها این دسته از اپراتورها صرفا شبکه دسترسی رادیویی را در اختیار ندارند و از ظرفیت خریداری شده آنتن های شبکه های تلفن همراه موجود استفاده می کنند و در این میان شاتل موبایل تنها اپراتور حقیقی نسل جدید تلفن همراه در ایران است که به جز شبکه دسترسی رادیویی، از تمامی اجزای هسته شبکه دیتا برخوردار است و نسبت به پیاده سازی، نصب و راه‌اندازی آنها اقدام کرده است.

مدیرعامل شاتل موبایل، با اشاره به اینکه چشم‌انداز این اپراتور، «آسان‌تر و لذت‌بخش‌تر کردن زندگی مشتریان» است، گفت: ماموریتی که برای شاتل موبایل در نظر گرفته این این است که با ارایه خدمات هوشمندانه، راهکارهای خلاقانه، محصولات نوآورانه و تجربیات سرگرم‌کننده آسان از دنیای حقیقی و مجازی، زندگی مشتریان‌مان را لذت بخش‌تر کنیم.

کریم بیگی، مزیت‌های شبکه شاتل موبایل را دسترسی به سریع‌ترین شبکه اینترنت کشور، پوشش گسترده خدمات در بیش از 500 شهر، مدیریت آسان، متمرکز و شفاف سرویس‌ها و حساب‌ها با تعرفه‌ها و بسته‌های مقرون به صرفه و سفارشی، خدمات محتوایی، ارزش‌افزوده و تکمیلی منحصربه فرد، فروش و پشتیبانی 24 ساعته در تمامی ایام سال، راهکارهای سازمانی یکپارچه ثابت و سیار، برخورداری از بیش از 400 نقطه انحصاری فروش و خدمات در سراسر کشور و تخصیص پیش‌شماره اختصاصی 0998 با کد یک توصیف کرد که در کنار آن‌ها، مشتریان به ده‌ها خدمات شاتل موبایلی دیگر نیز دسترسی پیدا خواهند کرد.

او، محصولات شاتل موبایل را سیم‌کارت‌های 3G/4G پس‌پرداخت، پیش‌پرداخت و توریست عنوان کرد و گفت: خدمات موردنیاز مشترکان شاتل موبایل به صورت هیبرید هم ارایه خواهد شد به‌طوری‌که مشترکین شاتل موبایل برای اولین بار در ایران میتوانند بخشی از خدمات را می‌توانند به صورت پیش‌پرداخت و بخشی را به صورت پس‌پرداخت دریافت کنند. همچنین سیم‌کارت توریست نیز به عنوان یک محصول جدید از سوی شاتل موبایل وارد بازار خواهد شد.

به گفته کریم‌بیگی، به زودی خدمات اینترنت پرسرعت بی‌سیم ثابت نسل چهارم (TD-LTE) شاتل، روی فرکانس کاربردی 2600 مگاهرتز ارایه خواهد شد.

او درباره مودم‌های TDD و FDD سازگار با شبکه های همراه شاتل موبایل توضیح داد: دو مدل مودم رومیزی، دو مدل مودم قابل حمل با قابلیت Cat4 و Cat6، یک مدل مودم فضای باز و یک مودم ویژه خودرو ارایه می‌شود.

مدیرعامل شاتل موبایل، تلفن ابری، حساب چندکاربره، خدمات خانواده و گروه دوستان، رومینگ مکالمه و دیتای مقرون به صرفه، سرویس‌های ارزش افزوده و تعرفه ویژه اینترنت از دیگر خدمات متمایز شاتل موبایل دانست که به دارندگان سیم کارت های این اپراتور تلفن همراه کشور عرضه خواهد شد.

به گفته کریم‌بیگی، عرضه مقرون به صرفه‌ترین سبد خدمات ارتباطی صوت، پیامک و دیتا به همراه شفافیت بسته‌ها و تعرفه‌ها و تسهیل مدیریت مصرف از ویژگی‌های بسته‌های اینترنت شاتل موبایل می باشند.

به گفته وی، شاتل موبایل با ارائه پنج بسته پیش پرداخت آغازین به همراه سیم کارت رایگان و دو بسته آغازین خدمات پس پرداخت، این امکان را برای مشترکین خود فراهم کرده تا متناسب با میزان نیازهای ارتباطی خود و با پرداخت یک مبلغ ثابت ماهیانه، بتوانند مجموعه خدمات ارتباطی مورد نیاز خود را به صورت یکپارچه و در قالب آبونمان ثابت تهیه کنند.

کریم‌بیگی با تاکید بر اینکه شاتل موبایل مقرون به صرفه‌ترین نرخ مکالمه پیش‌پرداخت را ارایه داده است، گفت: در صورت مصرف خارج از بسته، هزینه هر دقیقه مکالمه درون شبکه 555 ریال، هر دقیقه مکالمه برون شبکه 888 ریال، ارسال پیامک با نوشتار انگلیسی 222 ریال، پیامک با نوشتار فارسی 111 ریال، ارسال پیامک به خارج از کشور 1500 ریال و استفاده از اینترنت همراه 3G/4G/4.5G به صورت مصرف آزاد (خارج از بسته) بین 0.075 تا 0.6 ریال تعیین شده است. ضمن اینکه 22 بسته افزایشی اینترنت همراه با قابلیت تمدید خودکار و انتقال مانده ترافیک به دوره بعد، در اختیار مشترکین قرار گرفته است.

او افزود: همچنین براساس بسته‌های مختلفی که آماده شده، مشترکان براساس نیاز خود و براساس پرداخت ماهانه از 18 هزار تومان تا 40 هزار تومان مبلغ ثابت می‌توانند باتوجه به نیاز خود، از خدمات صوت و دیتا استفاده کنند.

مدیرعامل شاتل موبایل، کانال‌های فروش خدمات این اپراتور را فروش تلفنی از طریق شماره 09981000000، وب‌سایت شاتل موبایل به نشانی www.Shatelmobile.ir، چهارصد نقطه فروش انحصاری و بالغ بر 500توزیع کننده و فروشگاه ذکر کرد.

شاید بخوای اینا رو هم بخونی:

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.