تولید پنیر بدون شیر واقعی و با استفاده از دی‌ان‌ای انسان توسط دانشمندان

این تیم توانسته پروتئین‌های پنیر را با استفاده از توالی‌های ژنتیکی که در بدن پستانداران نیز شاهد هستیم تولید کند و با وارد کردن طرح‌های DNA به مخمرهای مورد استفاده به نتیجه مطلوب برسد. در تولید این پروتئین‌ها از هیچ محصول حیوانی استفاده نمی‌شود.

0

پنیر واقعی مخصوص گیاه‌خواران! شاید در نگاه اول، این ترکیبِ نامی کمی عجیب و غریب به نظر برسد اما گروهی از محققان موفق شده‌اند پنیری را بدون استفاده از شیر تولید کنند.

این پنیر طعمی کاملا طبیعی و همانند پنیرهای دیگر دارد و البته پسوند مخصوص گیاه‌خواران را نیز یدک می‌کشد. گروه IGEM که کار بر روی این پروژه را به عهده دارد اظهار داشته برای تولید این پنیر از مخمر‌های نان استفاده کرده است.

این تیم توانسته پروتئین‌های پنیر را با استفاده از توالی‌های ژنتیکی که در بدن پستانداران نیز شاهد هستیم تولید کند و با وارد کردن طرح‌های DNA به مخمرهای مورد استفاده به نتیجه مطلوب برسد. در تولید این پروتئین‌ها از هیچ محصول حیوانی استفاده نمی‌شود.

REAL VEGAN CHEESE

نکته عجیب‌تر اینکه برخی رشته‌های DNA مورد استفاده در پنیرهای این گروه از انسان گرفته شده‌اند. استفاده از این رشته‌ها در تولید پروتئین باعث خواهد شد حساسیت‌های آلرژیک کاهش یابند اما همانند گوشت‌های مصنوعی که تاکنون تولید شده، هزینه مورد نیاز چنین محصولی بسیار زیاد خواهد بود. تا کنون 15هزار دلار صرف این پروژه شده و هزینه‌ها هنوز به پایان نرسیده است.

برنامه‌ریزی به گونه‌ای انجام شده تا از چهارنوع متفاوت از مخمرها بهره گرفته شود و نهایتا تیم تحقیقاتی اعلام کرده نتیجه نهایی را در ویکی‌پدیا منتشر خواهد کرد. البته مدنظر داشته باشید پیش از ورود چنین محصولی به بازار، تولیدکنندگان آن باید تاییدیه FDA را نیز اخذ کنند.

Source: Engadget

شاید بخوای اینا رو هم بخونی:

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.