ابتکار یک ایرانی در اختراع پریز برق سیار!

میثم موحدی این پریز برق را طوری طراحی کرده تا 1.5 متر از جای خود خارج می‌گردد.

10

به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی Engadget  یک مبتکر ایرانی به نام میثم موحدی پریز برقی طراحی کرده است که امکان بیرون آمدن هسته بیرونی پریز برق به مقدار ۱٫۵ متر در این پریز مهیاست .

این پریز برای استفاده از وسایل برقی مانند جاروبرقی و سشوار و خشک کن و سایر وسایل برقی است که سیم کوتاهی دارند، بسیار مناسب است. هسته بیرونی این پریز پس از استفاده به راحتی به محل اولیه خود بازمی‌گردد.

پایان مطلب/

شاید بخوای اینا رو هم بخونی:

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.

10 نظر برای این مطلب
  1. omid asadi می‌گوید

    با سلام یکی از مشکلات اساسی ثبت اختراعات نخبگان کشور از سال 1392 تا 1399 :
    اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید و دارای گام ابتکاری است ولی مراجع دانشگاهی و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !
    در این خصوص از متقاضیان به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کرده ام:
    کارشناس محترم با سلام ، اینجانب به شخصه اعتقادی به روند مارکسیستی و وارداتی اداره اختراعات که با قانون اساسی کشور در تضاد می باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضی پرونده خود را به حداقل 50 مرجع ارسال کند و پرونده 3 ماه در هر مرجع توقف کند تا یکی از این مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوری قرار دهند ، این یعنی اتلاف وقت چیزی حدود 8 سال و پرداخت هزینه چیزی حدود 30 ملیون تومان . در حال حاضر 11 مرجع در پرونده های قبلی اعلام کرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از 8 سال پرونده به چه درد متقاضی می خورد ؟ ، دوم اینکه اگر اینجانب بخواهم 20 اظهارنامه با این روند ثبت کنم یه چیزی حدود 600 ملیون باید هزینه کنم ( بنظر شما امکان ثبت اختراع به صورت غیر مستقیم از اینجانب سلب نشده است ؟ ) ، ایا بعد از اینکه سند را دریافت کردم همین دولت این هزینه را می تواند طی فرآیندی به اینجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع 5 کیلو روغن نباتی ارزش داره ؟ ) ، یا قرار است متقاضی در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخی با سرمایه های خود اختراع ثبت می کنند برخی با دارایی های خود. اشخاصی که با دارایی خود اختراع ثبت می کنند مثل اعضا هیات علمی ، اشخاصی که به بدنه آزمایشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، این افراد هر هزینه ای بابت اختراع انجام می دهند دولت طی فرآیندی این هزینه را به آن ها برگشت میدهد یا از طریق گرنت دانشگاهی یا از طریق پژوهش تولید . یعنی این وسط فقط پول جابجا می شود و کسی ضرر نمی کند. دسته دوم کسانی هستند که با سرمایه های خود اختراع انجام میدهند مثل افراد که مدارک عالیه دانشگاهی دارند مشغول کار هستند اما به بدنه دولت وصل نیستند ، این افراد تحت هر شرایطی اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمایه خود را از دست داده اند و هم دارایی خود را که همان اختراع می باشد . چون این افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول یک مرحله بیشتر برای فرایند ثبت انرژی صرف کنند ، این روند به صورتی طراحی شده که به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبی می شود یعنی دو قشر بالا و پایین که در این صورت کاپیتالیسم رخ می دهد و …
    https://www.farsnews.ir/news/13990415000143https://ipm.ssaa.ir/ENQ/List

  2. R.a می‌گوید

    سلام.به نظرم استهلاکش زیاده.چند بار بیرون بیاد و جا بخوره همون خارهاش میشکنه . کلا یه دردسریه.

  3. مجید اعتمادی می‌گوید

    سلام آقای موحدی من حدود 3الی4ماهی هست که به فکر م رسیده بود تا چنین کاری رو انجام بدم وقتی تصمیم گرفتم اجرایش کنم اول تحقیق کردم ببینم کسی تابه حال ابن کاروکرده یانه که بااین ابتکار شما نقشه هام نقش برآب شد اولش ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که هم وطن خودم ایرانی عزیزتونسته این کار وانجام بده ممنون چه طور میشه باشمارارطبات گرفت؟

  4. یونس می‌گوید

    آفرین آفرین آفرین

  5. علی می‌گوید

    سلام
    این پریز ها کجا گیرم میاد واسه خرید

  6. مسعود می‌گوید

    عاشق انسانهایی هستم که به دنیا اومدن تا دنیارو تغییر بدن. به این دوستمون تبریک میگم به امید اختراعات بیشتر و بالاتر

  7. محمود می‌گوید

    خیلی جالب بود
    منم ب این دوستمون تبریک میگم .
    ب دوستانی هم که احساس میکن این کار سختی نبوده باید بگم اگه میتونن ی چیزی مثل این ابداع کنن نه اختراع.

  8. یه برقی می‌گوید

    خوب یه دفه یه سه راهی وصل میکرد به پریز. هزینشم کمتره

    1. برقی شماره 2 می‌گوید

      بابا یه نفر این همه خلاقیت به خرج داده . درست خیلی سادست ولی فوق العاده خلاقانست.
      من که کلی حال کردم.

  9. حامد می‌گوید

    جالب بود البته چیز خیلی سختی هم نبود ولی خیلی خلاقانه است