شش ابرفرودگاه جدید که برای کسب عنوان شلوغ‌ترین فرودگاه جهان رقابت می‌کنند!

به عصر انفجار ابر فرودگاه‌ها خوش آمدید. در این مطلب قصد داریم در خصوص بزرگترین فرودگاه‌های دنیا و شلوغ‌ترین فرودگاه‌های دنیا صحبت کنیم. لیست بزرگترین فرودگاه‌های دنیا، فرودگاه‌هایی را شامل می‌شود که ساخت آن‌ها تکمیل شده‌اند و یا در حال احداث می‌باشند.

8

فرودگاه‌های معرفی شده در این مطلب فارنت قرار استبزرگترین فرودگاه‌های دنیا و پیشگامان نسل جدید فرودگاه‌ها باشند. این فرودگاه‌ها بیشتر در مناطق آزاد تجاری قرار گرفته‌اند و ابعاد بعضی از آن‌ها با شهری که در آن قرار دارند برابری می‌کند.

در بیشتر موارد از این فرودگاه‌ها به عنوان فرودگاه دوم و حتی سوم یک شهر استفاده می‌شود. این فرودگاه‌ها منادی توسعه شهری هستند و برنامه‌ریزان صنعت حمل و نقل باید به دنبال راه حل‌های جدیدی باشند.

World-Central-Airport-Dubai-01آخر هفته در حالی‌که از فرودگاه محلی خود قصد مسافرت کاری و یا تفریحی دارید برای مدتی به فرودگاه یک یا دو بانده شهر خود فکر کنید و در نظر داشته باشید که اولین فرودگاه نه بانده دنیا در چین در حال ساخت است.

فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم

برای ساخت این فرودگاه که به نام فرودگاه مرکزی دوبی نیز شناخته می‌شود، ۳۲ میلیارد دلار هزینه شده است و همانطور که قبلا اشاره شد اولین پرواز تجاری ماه اکتبر در این فرودگاه به زمین نشست.

فرودگاه بین‌المللی آل مکتومقرار نیست که تا سال ۲۰۲۷ پروژه ساخت و گسترش این فرودگاه پایان یابد و در نهایت انتظار می‌رود که ۱۶۰ میلیون مسافر را در سال جابجا کند و به شلوغ‌ترین فرودگاه دنیا تبدیل شود.

Al-Maktoum-International-Airport-02البته بعضی‌ها انتقال این تعداد مسافر را تا سال ۲۰۲۷ از طریق فرودگاه آل مکتوم زیر سؤال برده‌اند اما این فرودگاه طراحی شده است تا جایگزین فرودگاه بین‌المللی دبی شود و در حال حاضر جزو شلوغ‌ترین فرودگاه‌های دنیا به حساب می‌رود. تا زمانی که نیاز مسافران کاهش پیدا نکند می‌توان گفت که دلیلی برای گسترش این فرودگاه وجود خواهد داشت.

Beijing-Daxing-International-Airport-02

فرودگاه بین‌المللی دکسینگ پکن

پکن از سال ۱۹۹۰ در تلاش است تا میزان پروازهای هوایی خود را بیشتر کند، این فرودگاه که در ۳۰ مایلی دکسینگ واقع شده است در آینده به سومین فرودگاه بزرگ دنیا تبدیل خواهد شد. مکان این فرودگاه در مناطق محلی واقع شده و انتظار می‌رود این پروژه یازده میلیارد دلاری تا سال ۲۰۱۸ پایان یابد.

فرودگاه بین‌المللی دکسینگ پکن

بر اساس اطلاعات گاردین فرودگاه دکسینگ به هر نقطه‌ای از دنیا (حدود ۱۲۰ تا ۲۰۰ مکان) پرواز خواهد داشت این فرودگاه با نه باند پرواز، سه برابر از فرودگاه دنور بزرگ‌تر خواهد بود. در نهایت فاصله شهر تا فرودگاه توسط مترو پرسرعت در ۳۰ دقیقه طی خواهد شد.

فرودگاه بین‌المللی حمد

این فرودگاه طراحی شده است تا جایگزین فرودگاه فعلی دوحه شود اما ساخت فرودگاه به دلایل امنیتی به تأخیر افتاده و تا سال ۲۰۱۴ افتتاح خواهد شد. فرودگاه حمد در پایان برنامه ساخت و ساز خود توانایی حمل و نقل ۹۳ میلیون مسافر را در هر سال خواهد داشت.

فرودگاه بین‌المللی حمد

بر اساس گزارشات سایت Airport Technology ابعاد این فرودگاه ۹۰۰۰ هکتاری برابر با دو سوم کل شهر دوحه است و سقف فرودگاه به صورت خمیده و دارای فضای سبز بسیار بزرگ با امکان آبیاری خودکار است.

Hamad-International-Airport-02فرودگاه جدید حمد به همراه فرودگاه دوبی و ابوظبی از جمله فرودگاه‌هایی هستند که به دلیل ازدیاد مسافرت‌های هوایی در چند ساله اخیر ساخته خواهند شد.

Abu-Dhabi-Midfield-Terminal-02

فرودگاه ابوظبی

این فرودگاه عظیم به بزرگ‌ترین ساختمان امارات متحده عربی تبدیل خواهد شد. در برنامه بلند مدت این فرودگاه تعداد سالانه مسافرین از ۱۲ میلیون نفر به عددی مابین ۲۰ تا ۴۰ میلیون نفر خواهد رسید.

فرودگاه ابوظبیدر حال حاضر دوازده هزار نفر کارگر مشغول کار بر روی ساخت این فرودگاه هستند و مسئولین قصد دارند مسافران بیشتری را از فرودگاه‌های رقیب به این فرودگاه بکشانند.

Bao'an-International-Terminal-3

ترمینال بین‌المللی بائوآن 3

این فرودگاه نقش اساسی در منطقه پرل ریور بازی می‌کند. مسافران واقع در شهرهای شنزن و منطقه هنگ‌کنگ می‌توانند از طریق گذرگاه آبی به این فرودگاه دسترسی داشته باشند.

ترمینال بین‌المللی بائوآن ۳

طراحی این فرودگاه توسط طراح ایتالیایی Massimiliano Fuksas انجام شده و بخش اعظم طرح گسترش این فرودگاه را باند جدیدی شامل می‌شود که بر روی ۱۰۸ هزار فوت زمین ساخته شده بر روی رودخانه ریور دلتا کشیده شده است.

فرودگاه بین‌المللی اینچئون

عمر این فرودگاه به نسبت به فرودگاه‌هایی که ذکر شد کمتر است. بزرگ‌ترین فرودگاه کره جنوبی در سال ۲۰۰۱ افتتاح شد و این در حالی است که مرکز حمل و نقل سامو در سال ۲۰۰۸ افتتاح گردید.

فرودگاه بین‌المللی اینچئون

البته این دو پروژه کاملاً به یکدیگر مربوط هستند و علی‌رغم سیستم بی‌نظیر حمل و نقل چمدان‌های مسافرین، این فرودگاه به خاطر داشتن موزه فرهنگ کره، سینما و کازینو به خود می‌بالد. به معنای دیگر می‌توان گفت که این فرودگاه یک شهر کوچک است که این امر هدف اصلی تمامی فرودگاه‌هایی است که در مناطق تجاری آزاد ساخته شده‌اند.

Incheon-International-Airport-02

به دلیل مسافرت زیاد بیماران از طریق این فرودگاه، یک بیمارستان نیز در مجاورت فرودگاه ساخته شده است. از نظر تئوری شما می‌توانید به این فرودگاه مسافرت کنید، در همان جا خرید انجام دهید، از موزه دیدن کنید، غذاهای مختلف را امتحان کرده و در صورت بروز بیماری در بیمارستان بستری شوید، اصلاً نیازی برای ترک این فرودگاه وجود ندارد.

Incheon-International-Airport-03

حالا با داشتن این اطلاعات می‌توانید در خصوص مسافرت‌های خارجی خود و سفر با هواپیما تصمیمات بهتری اتخاذ نمایید! سفر خوش!

منبع Gizmodo
شاید بخوای اینا رو هم بخونی:

نوشتن دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه شما پس از بررسی توسط تحریریه منتشر خواهد شد. در صورتی که در بخش نظرات سوالی پرسیده‌اید اگر ما دانش کافی از پاسخ آن داشتیم حتماً پاسخگوی شما خواهیم بود در غیر این صورت تنها به امید دریافت پاسخ مناسب از دیگران آن را منتشر خواهیم کرد.

8 نظر برای این مطلب
  1. رضا می‌گوید

    افسوس صد افسوس که ایران عقب ماند.

  2. S.H می‌گوید

    فرودگاه امام یکی از آشغال ترین . بی کلاس ترین و بی نظم ترین . کثیف ترین فرودگاه های دنیاست. اسمش هم که قشنگ نیس.

  3. علی می‌گوید

    داداش فرودگاههای شیک زندگی راحت وبی دغدغه را ولش کنید به چسب به اختلاسهای کلان ودزدیهای بی نظیر مسولان وطن عزیز که در دنیا بی رغیب هستند

  4. مهدی می‌گوید

    خوشا به سعادت عربها زیباترین فرودگاه ها واسه اوناست زیبا ترین خودروها برا اوناست شیک ترین فروشگاه ها برا اوناست مدرنترین ساختمونها رو دارن خونه های افراد معمولیش برابر پولدارای ماست! پولداراش که صحبتشو نکن یه دوستی از قول پدرش میگفت، بابام تعریف می کرداز مونیخ آلمان با پرواز وارد فرودگاه دوبی شدم یک لحظه احساس کردم از یه دهاتی وارد یه شهر مدرن شدم تفاوت فرودگاه مونیخ رو بافرودگاه دوبی مثل تفاوت یه دهات با شهر مدرن می دونست.

  5. محمد می‌گوید

    سلام به همگی

    فرودگاه حمد (حماد نیست) از سال 2014 هست که در قطر افتتاح شده و من تا حالا 4 پرواز از اونجا رفتم به ایران واقعا یک فرودگاه فوق العاده شیک و بسیار بسیار پیشرفته و امکانات فوق العاده و سطح این فرودگاه نسبت به فرودگاه های کشورهای اروپایی فوق العاده بالا است و جناب مسلم آقابابایی بادافشانی بار دیگر سفرتان به قطر خورد حتما لذت می برید.

    محمد از قطر

  6. سید تختدار می‌گوید

    واقعا مطالبتون خوب و جامع بود البته یک نظر بدم فرودگاه دبی یه چیز دیگست مخصوصا ترمینال یکش که خودم هم از اون ترمینال سفری رو داشتم با ماهان ایر

  7. مسلم آقابابایی بادافشانی می‌گوید

    من فرودگاه های دبی ، دوحه ، پکن و شنزن را دیده ام و به آنجا مسافرت کرده ام.
    به نظر من فرودگاه دبی بسیار شیک است.
    فرودگاه دوحه زیاد جالب نیست.
    فرودگاه پکن واقعا زیباست و برای رسیدن به مرکز شهر از مترو ، اتوبوس و … استفاده شده ، گرچه خارج از شهر است.
    فرودگاه شهر شنزن هم واقعا زیباست .

    فرودگاه بین المللی امام خمینی هم ، اسمش واقعا زیباست … باشد که یک فکری به حال خودمان کنیم.

  8. حاتم نژاد می‌گوید

    با سلام
    من دانشجوی کارشناسی رشته معماری هستم و برای پایان نامه خود احتیاج به نمونه های فرودگاه بین المللی بودم که نمونه های این سایت بسیار زیبا و فوق العاده بود .هم برای ایده و هم برای بهتر طراحی و اطلاعات عمومی ، از شما سپاسگزارم.