
ببینید: کمپ ترک اعتیاد به اینترنت در چین!
«چقدر به اینترنت وابسته ام؟». این سوال را تا به حال از خود پرسیده اید؟ به هرحال جایی در دنیا کمپ هایی ساخته شده، تا افراد را از اعتیاد به اینترنت نجات دهد.کیم کیونگ هو، عکاس خبرگزاری رویترز، مشاهدات خود از یکی از این کمپ ها را بر روی فضای مجازی قرار داده است. اما شرح ماوقع:
به کمپهای شبه نظامی ترک اینترنت در چین خوش آمدید. این کمپها برای بازیابی نوجوانان دانشآموزی است که به آنلاین بودن اعتیاد پیدا کردهاند. این شبهپادگانها که توسط نیروهایی که سابقه نظامی دارند اداره میشوند، هم اکنون تعدادشان در چین به حدود 250 عدد رسیده است.
یک معلم و یک نظامی، درحال انتقال این دختر دانش آموز به «مرکز آموزش گید» هستند. کمپ گید در پکن واقع است.70 درصد از 110 نوجوانی که در این مرکز دوره میبینند، از مشکل استفاده بیش از حد از اینترنت، به خصوص بازیهای آنلاین رنج میبرند. کارکنان این مراکز، نوجوانانی که دچار این مشکلات هستند را به درخواست والدینشان به این مراکز آورده و با قوائد نظامی، سعی در بازیابی شخصیت این نوجوانان دارند.
دانش آموزان در این مرکز تعلیمات نظامی دیده، نظافت و شستشو کرده و به نوبت آشپزی میکنند. از جمله برنامههای این مراکز، برگزاری جلسات مشاوره با یک روانشناس، با هدف بهبود اعتماد به نفس این دانشآموزان و همچنین بهبود رابطه آنها با اعضای خانواده و دوستانشان است.
در کنار آموزش های نظامی و روانشناسی، در دوره های چهار تا هشت ماههای که این نوجوانان طی میکنند، کلاسهای موسیقی و رقص سنتی چینی نیز برگزار می گردد.
دانش آموزان، که ملبس به لباسهای استتار نظامی شدهاند، در حال تحمل تنبیه گروهی هستند تا عادات پیشینشان از سرشان افتاده و پس از پایان دوره به زندگی عادی بازگردند. در ادامه عکسهای دیگری از این کمپها را به همراه توضیحات شاهد باشید.













به نظر شما این دوره برای این دختر و پسرهای کم سن و سال زیادی سخت است؟ یا اینکه فارغ از تاثیر آن در ترک اعتیاد اینترنتی آنها، در آینده به روزهای بیادماندنی زندگیشان تبدیل خواهد شد؟
اینا یه مشت دیوان هستن. آخه مگه با قلچماقی و تنبیه میشه اعتیاد رو ترک داد؟
این چینی ها کلا تعطیلن. چیزی که زیاد دارن ادمه برای همین با ادما هر کاری که دلشون می خواد می کنن. عمرا هم بیان بررسی بکنن ببینن اینکاراشون چقدر موثره یا اینکه چه اسیبای دیگه ای به این نوجونا می زنه!
تصور کنین تو اون سن ببرن طرفو شش ماه تو قرنطینه!
از اون دستشویی هاشون معلومه چقدر برای ادماشون احترام قایلن!
سلام بچه ها با عرض پوزش فقط برای شوخی می گم:
اگر دقت کنید تو عکس اول پشت جایی که بچه ها ایستادن ش.و.ر.ت هاشون آویزونه و داره خشک میشه;-)
واقعا باعث تاسفه دوستان که شما به جای دقت به مسئله اصلی این مقاله و البته سوالی که مطرح شده است ، به مسائلی ورود کردین و در موردش نظر میدین که اصلا ربطی به شما نداره و اصلا در موردشون از شما نظرخواهی نشده است ؛ کسی از شما پرسید که این افراد چطور به سرویس بهداشتی میرن و نظر شما در مورد سرویس رفتن دیگران چگونه است ؟ …. به نظر میاد شما از اون دست آدم های بی سوادی هستید که به جای خوندن کتاب ها ؛ عکس هاشون رو نگاه میکنند و در مورد عکس هاش نظر میدن نه مطالب اصلی کتاب …. سوالی که در انتهای این مطلب منتشر شده اینه : به نظر شما این دوره برای این دختر و پسرهای کم سن و سال زیادی سخت است؟ یا اینکه فارغ از تاثیر آن در ترک اعتیاد اینترنتی آنها، در آینده به روزهای بیادماندنی زندگیشان تبدیل خواهد شد؟ بهتره به جای پرداختن به موضوعات حاشیه ای و بی ربط یک مقدار به مغزتون فشار میاوردید و تفکر می کردید البته شاید به نظر شما کار سختیست ولی بالاخره باید از جایی شروع کرد درسته ؟ به نظر من این دوره برای این افراد اصلا سخت نیست بلکه بسیار لذت بخش خواهد بود زمانی که سالها از اون روزها میگذره و خاطرات بیادماندنیش برای این افراد تا آخر عمر خواهد بود و حتی قابل انتقال به نسل های بعدی هم خواهد شد .
ببین برادر عزیز – شما اگه وارد اینترنت میشی و مطالب رو میخوانی باید به آگاهی های خودت بیفزایی. اگر قرار باشه عکسی گذاشته بشه ولی من و شما به عکس دقت نکنیم چه جور میتونیم دانش خود را افزایش دهیم. اگر من مطلبی نوشتم که سرویس بهداشتی اونجا دیوار نداره بحث فضولی نیست واقعا جای سوال اینجاست که حریم شخصی هر کس چه جوری حفظ میشه؟
roham عزیز بد نمیگی! منتها واقعیت اینه که نداشتن دیوار توی سرویس بهداشتیشون توی فرهنگ ما خیلی عجیبه! همین که ما این اختلاف فرهنگی رو از این مطلب درک می کنیم و به یه شناخت اندکی از فرهنگ چین می رسیم خیلیه! ولی خوب تو هم راست می گی! با این حال نیاز به توهین به بقیه دیگه نیست!
به نظر من این دوره برای این افراد اصلا سخت نیست بلکه بسیار لذت بخش خواهد بود زمانی که سالها از اون روزها میگذره و خاطرات بیادماندنیش برای این افراد تا آخر عمر خواهد بود و حتی قابل انتقال به نسل های بعدی هم خواهد شد . !!!!!!!!!
آخه چطور ممکنه این دوره برای یه نوجوان خاطره خوش بشه! اصلن اعتیاد به اینترنت دقیقا یعنی چی!؟
کی می تونه تایید کنه این داستان اعتیاد یه ابزار نبوده برای محدود و کنترل نوجوانان کنجکاوی که تو اینترنت دنبال اگاهی بیشترن و دولت چین چون روش نمی شه این بچه ها رو مجازات کنه با این انگ میاد له و لوردشون کنه!
اصلن مگه با دراز نشست و توالت شوری می شه اعتیاد به یه چیزی رو درمان کرد! اونم تو اون سن؟! یعنی می شه تصور کرد یه نوجوونو ۶ ماه بزور از خونوادش برای وبگردی جدا کنن و ۶ ماه بزنن تو سرشون و بعدها معلوم شه که تو این کمپا چه فجایعی اتفاق میافتاده!
موافقم که این دوره به خاطره ای در ذهنشون تبدیل می شه و شاید خاطره ای در تاریخ بشریت که چطور یه حکومت توتالیتر از همه ابزارها و شیوه های تبلیغاتی دم دستش استفاده می کنه و از هر چیزی یه مضحکه درست می کنه تا بتونه مخالفا و اونایی رو که جور دیگه عمل می کنن به سیخ بکشه. این اون خاطره ای هست که تو ذهن این جوونا می مونه!
خخخخخخخخخخ
تازه دستشویی هاشون آب هم نداره. یعنی چی؟ یعنی با چی خودشونو تمیز میکنن؟
آخر و عاقبت اینترنته دیگه!
در عکسی که دارن دستشویی رو تمیز می کنند دقت کنید بین سنگهای دستشویی دیواری وجود نداره؟ پس دستشویی خانوادگی است!!!!!!!!!!!!
سوء تفاهم نشه! اینا خیلی بهم اعتماد دارند!!! :)))
جالب اینجاست که از همین توالت های خودمون هم هست !!